måndag 6 augusti 2012

En magisk helg

Nu är vardagen tillbaka igen med allt vad det innebär såsom att gå upp äckligt tidigt på morgnarna och sedan stressa hem från jobbet för att hämta på dagis.
Men i helgen var vardagen långt borta!
Jag och min älskade man hade bokat rum på fina hotell Avalon i centrala Göteborg. När vi checkade in blev vi uppgraderade så vi fick ett rum med uteplats. Helt underbart att sitta där tidigt på kvällen, i solen på terassen, med ett glas vitt från minibaren.
När magarna började knorra gick vi upp till Avenyn och käkade på Joe Farellis. Hade egentligen tänkt testa Texas Longhorn men de hade inga lediga bord så det fick bli ett säkert kort istället.
Just den här dagen struntade vi i allt som heter LCHF, men efter att ha ätit så ett tag får vi inte plats med så mycket mat så det blev mindre än väntat. Desserten delade vi på och fick ändå inte ner allt.
Efter middagen gick vi och satte oss i biblioteket på Bishops Arms och drack en massa cider och öl i sällskap av vänner.
Och till sist gick vi såklart tillbaks till hotellet och kröp ner i världens skönaste säng och sov som aldrig förr. Egyptiska bomullslakan, anddunstäcken, 3 olika sorters kuddar, feng shui och finaste mannen vid min sida. Life is good!
Den här kvällen kan vi leva på ett bra tag och vi kommer nog aldrig glömma detta dygn då vi för första gången lämnat vår minsta lilla prinsessa hos barnvakt över natten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar